5.0
5/5

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Jouw project,
ons specialisme

SIBA Kozijnen is een jong bedrijf, maar met jaren ervaring op het gebied van levering en plaatsing van kozijnen. De eigenaren hebben besloten hun krachten te bundelen en onder een vaste naam door te gaan met het leveren en plaatsen van kozijnen, met als doel om SIBA een gevestigde naam te maken in de kozijnen branche. Als leverancier en uitvoerder onderscheiden we ons door gepersonaliseerd advies te bieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons aanbod omvat raamkozijnen, schuifpuien, dakramen, harmonicadeuren en binnenkort ook voor- en achterdeuren. We helpen onze klanten bij het maken van de beste keuzes voor hun woning of project en zijn betrokken bij de installatie van onze producten.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om in contact te komen met een van onze deskundige medewerkers. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten en bieden een transparante prijsopgave. Laat het ons gerust weten als u elders dezelfde producten goedkoper vindt, mogelijk kunnen we u toch van dienst zijn. 

Ons advies is vrijblijvend en we staan altijd voor u klaar om te helpen.

Contact:

+31 6 19 57 26 08

info@sibakozijnen.nl

Plan een meeting

Aanvraagformulier

Vul dit formulier in, we komen snel bij je terug!